Tentoonstelling ‘Stad in zicht’

Tentoonstelling ‘Stad in zicht’

Groepstentoonstelling in het Stadsarchief Amsterdam met een harmonicaboek over de eroev-grens, 10 mei t/m 8 september 2019.

‘En het water was een muur’, ons project over de Amsterdamse eroev is ontstaan vanuit de documentaire Foto-opdracht 2017, die werd toegekend door het Stadsarchief Amsterdam. Een gedeelte van ons ingeleverde materiaal is daar ook te zien, in de groepstentoonstelling ‘Stad in zicht’. Het gaat om een harmonicaboek van 9 meter, met daarin een impressie van de bijna 75 km lange draaggrens. In een speciaal voor het werk ontworpen vitrine van bijna dezelfde afmeting, kun je langs die grens trekken.

Gratis rondleiding 16 juni 2019, 12.00 uur

Op zondag 16 juni geven we een rondleiding bij ons project en vertellen we ook iets meer over de achtergronden ervan. Wil je je aansluiten? Dan kun je gewoon op de dag zelf binnenlopen bij het Stadsarchief. Misschien tot dan!

Stad in zicht, Stadsarchief Amsterdam, 10 mei - 8 september 2019, Vijzelstraat 32 Amsterdam. (openingstijden). Dat harmonicaboek is in de tentoonstelling 'Stad in Zicht' integraal te zien.

    “Indrukwekkend”
    Het Parool over de leporello
Foto’s van de opening: Bas Uterwijk Photography